Makarnalı Koyun Haşlama

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg koyun eti
3adet kabak
1adet soğan
4adet domates
2adet dolmalık biber
2adet havuç
1bardak makarna
tuz
karabiber




HAZIRLANIŞI

Eti parçalara ayırıp 10bardak su ile haşlayın; üzerinde biriken köpüğünü ayırın. Sebzeleri temizleyip doğrayın, kaynayan ete ilave edin orta ateşte pişsinler. Et ve sebzeler yumuşadığında makarnayı ekleyin, tuzunu ayarlayın. İcap ederse bir miktar su daha katabilirsiniz; su miktarı etin yüzeyine yakın olmalı. makarna da haşlanınca ocaktan alıp baharat katarak servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Makarnalı Koyun Haşlama tarifi, Makarnalı Koyun Haşlama nasıl hazırlanır, Makarnalı Koyun Haşlama nasıl yapılır, Makarnalı Koyun Haşlama yemek tarifi, Makarnalı Koyun Haşlama yapılışı