Gulaş Kebabı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 4

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg kemiksiz sığır eti
1,5kaşık margarin
1adet soğan
½ dal kereviz
1kaşık un
2tatlı kaşığı kırmızı biber
2diş sarımsak
1adet havuç
½ kaşık domates ezmesi
½ bardak kırmızı şarap
tuz




HAZIRLANIŞI

Eti kuşbaşı doğrayın, yağ ile birlikte bir tencereye koyun. Havuç, kereviz, soğan ve sarımsağı ayıklayıp doğrayın ve ete katın. Tuzunu ayarlayın, orta ateşte ara ara karıştırarak kavurun. Un, domates ve biberi katın 2-3dk karıştırıp şarap ile üzerini örtecek kadar sıcak su ilave edin. Kapağını kapatıp hafif ateşte kaynatarak pişirin.

Anahtar Kelimeler: Gulaş Kebabı tarifi, Gulaş Kebabı nasıl hazırlanır, Gulaş Kebabı nasıl yapılır, Gulaş Kebabı yemek tarifi, Gulaş Kebabı yapılışı