Mantarlı Kuzu Sote

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

500gr kuzu eti
5adet mantar
2adet soğan
2adet çarliston biber
1,5kaşık margarin
tuz
karabiber




HAZIRLANIŞI

Kemiksiz aldığınız eti kuşbaşı; mantarları yıkayıp şerit doğrayın. Soğan ve biberleri de doğrayarak hazır edin. Bir tavaya yağ ile birlikte mantarları koyup sote edin. Ardından et ve soğanı katıp orta ısıda kavurun. Et suyunu salıp çeksin biberi ilave edin 3dk daha pişirip tuzunu baharatını ayarlayın ve servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Mantarlı Kuzu Sote tarifi, Mantarlı Kuzu Sote nasıl hazırlanır, Mantarlı Kuzu Sote nasıl yapılır, Mantarlı Kuzu Sote yemek tarifi, Mantarlı Kuzu Sote yapılışı