Tencere Kebabı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg kuzu eti
2adet soğan
3adet sarı patates
1bardak iç bezelye
2kaşık sıvıyağ
2kaşık margarin
2bardak su
tuz




HAZIRLANIŞI

Bir tencerede yağları eriterek eti kavurun, suyunu salıp çeksin soğanı ekleyin. Soğanların da rengi dönünce suyu katıp 1saat kaynatın. (suyu azaldıkça ilave yapabilirsiniz)
Pişen yemeğe bezelye ve patatesleri ekleyerek bir miktar daha kaynatın ve sebzeler de yumuşayınca ocaktan alın.

Anahtar Kelimeler: Tencere Kebabı tarifi, Tencere Kebabı nasıl hazırlanır, Tencere Kebabı nasıl yapılır, Tencere Kebabı yemek tarifi, Tencere Kebabı yapılışı