Kağıt Kebabı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

750gr kuzu eti
1adet soğan
2adet patates
3adet havuç
1adet kabak
4adet sivribiber
2adet domates
150gr bezelye
50gr tereyağı
3bardak sıcak su
tuz




HAZIRLANIŞI

Tereyağını bir tencerede kızdırarak eti kavurun, soğanı ekleyin, tuzunu suyunu ayarlayarak orta ateşte 40dk kaynatın. Diğer sebzeleri de temizleyip doğrayın(domates ve biberler hariç) ve tencereye ekleyerek 15dk daha kaynatın. Sebzelerde yumuşayınca tencereyi ocaktan alın, malzemeyi 5ayrı yağlı kağıt içine pay edin, domatesi, biberi katın sarmalayıp tepsiye yerleştirin orta ısıdaki fırında kağıtlar kızarana kadar pişirin.

Anahtar Kelimeler: Kağıt Kebabı tarifi, Kağıt Kebabı nasıl hazırlanır, Kağıt Kebabı nasıl yapılır, Kağıt Kebabı yemek tarifi, Kağıt Kebabı yapılışı