Sac Kebabı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg koyun eti
5adet soğan
2adet domates
40gr margarin
2kaşık sıvıyağ
2bardak su
tuz




HAZIRLANIŞI

Bir tencerede yağları kızdırın, kuşbaşı eti kavurun. Etler kızarsın yarım ay şeklinde doğranmış soğanları(2adet) katın. Soğanlarda ölünce kabuksuz doğranmış domatesi ekleyin.Domatesler suyunu çekince kalan soğanları ve tuzu ekleyin ve 5dk daha kavurarak sıcak suyu ekleyin. ocağı kısarak 1,5 saat kaynatın.

Anahtar Kelimeler: Sac Kebabı tarifi, Sac Kebabı nasıl hazırlanır, Sac Kebabı nasıl yapılır, Sac Kebabı yemek tarifi, Sac Kebabı yapılışı