Kağıtta Balık Filetosu

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg balık filetosu(levrek, mercan, kefal)
3adet domates
½ limon
2,5kaşık tereyağı
2,5kaşık margarin
tuz




HAZIRLANIŞI

Balık filetolarını yıkayıp bir tepsiye yan yana dizin. Ayrı bir kapta margarini eriterek kabukları soyularak doğranmış domatesi pişirin, salça olsun. Bu sosu balıkların üzerine yayın. Tereyağını minik parçalara bölerek tepsiye pay edin, tuz serpin ve limon sıkın tepsinin kapağını kapatarak orta ateşte 15dk pişirin. Ardından ocaktan alıp porsiyon şeklinde yağlı kağıtlara sarın; bu şekilde 5dk da fırında pişirip servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Kağıtta Balık Filetosu tarifi, Kağıtta Balık Filetosu nasıl hazırlanır, Kağıtta Balık Filetosu nasıl yapılır, Kağıtta Balık Filetosu yemek tarifi, Kağıtta Balık Filetosu yapılışı