Tereyağlı Balık Buğulama

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg balık(uskumru, hamsi ya da sardalya)
2kaşık tereyağı
1,5kaşık margarin
1fincan su
maydanoz
tuz




HAZIRLANIŞI

İçleri temizlenmiş balıkları yıkayıp bir tepsiye dizin. Suyunu tuzunu ayarlayarak kapağını kapatın ve hafif ateşte 20dk pişirin. Pişen balıkları servis tabağına çıkararak maydanoz serpin. Erimiş yağları gezdirin ve sıcak olarak servis edin.

Anahtar Kelimeler: Tereyağlı Balık Buğulama tarifi, Tereyağlı Balık Buğulama nasıl hazırlanır, Tereyağlı Balık Buğulama nasıl yapılır, Tereyağlı Balık Buğulama yemek tarifi, Tereyağlı Balık Buğulama yapılışı