Bahar Çorbası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

8bardak et suyu
2fincan pirinç
1demet ıspanak
1bardak iç bezelye
½ bardak rendelenmiş kaşar peyniri
1kaşık margarin
2kaşık zeytinyağı
1tutam maydanoz
tuz




HAZIRLANIŞI

Et suyunu bir tencerede hazırlayın içine pirinç ve bezelyeyi ekleyin. Tuzunu ayarlayarak karıştırarak kaynatmaya devam edin. Ispanağı yıkayıp çok ince kıyın, onu da tencereye ekleyin. Bütün malzeme pişince ayrı bir kapta yağları eritin; tencereye kıyılmış maydanoz ile beraber gezdirin. 1taşım daha kanatarak ocaktan alın; peynir serpin. Sıcak olarak servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Bahar Çorbası tarifi, Bahar Çorbası nasıl hazırlanır, Bahar Çorbası nasıl yapılır, Bahar Çorbası yemek tarifi, Bahar Çorbası yapılışı