Kağıt Kebabı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 kg kuşbaşı (kuzu tercih edilir)
2 adet domates
3 adet sivribiber veya çarliston biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 adet halka halka doğranmış soğan
1 çay fincanı sıvıyağ




HAZIRLANIŞI

Domateslerin kabuğunu soyun ve küp küp kesin. Biberleri 1 parmak kalınlığında doğrayın. Bütün malzemeyi karıştırın. Kasapların kullandığı yağlı kağıda koyun. 4 tarafını bohça gibi katlayın. 180 derece ısılı fırında 1,5 saat kadar pişirin ve sıcak olarak servis yapın.

AFİYET OLSUN !

Anahtar Kelimeler: Kağıt Kebabı tarifi, Kağıt Kebabı nasıl hazırlanır, Kağıt Kebabı nasıl yapılır, Kağıt Kebabı yemek tarifi, Kağıt Kebabı yapılışı