Et Sulu Kuskus

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: İran Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

500gr kuskus
60gr tereyağı
40gr margarin
12bardak su
¾ bardak et suyu
tuz




HAZIRLANIŞI

Bir tencerede su kaynatıp tuzunu ayarlayın. Kuskusu bu su içinde 10dk haşlayın ve suyunu süzün. Soğuk sudan geçirin, suyu iyice aksın. Tencerede margarin ve tereyağını kızdırmadan eritin, et suyunu ilave edip kaynatın, süzdüğünüz kuskusu bu tencereye aktarın, ocağın altını kısıp suyunu çekene kadar pişirmeye devam edin. Suyunu çekince 20dk dinlendirip servis edin.

Anahtar Kelimeler: Et Sulu Kuskus tarifi, Et Sulu Kuskus nasıl hazırlanır, Et Sulu Kuskus nasıl yapılır, Et Sulu Kuskus yemek tarifi, Et Sulu Kuskus yapılışı