Fransız Usulü Balık Haşlama

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Fransız Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1,5kg balık
6bardak su
1fincan zeytinyağı
1kaşık salça
3adet domates
2adet soğan
1demet maydanoz
1adet defne yaprağı
1tutam safran
kırmızıbiber
tuz




HAZIRLANIŞI

Balığı izmarit, çinekop, mercan, dülger olarak karışık alın. Temizleyerek parçalara ayırın. Bir tencerede yağı kızdırıp soğanı kavurun salçasını karıştırın. Dilimlere ayırdığınız domatesi, balığı, kıydığınız maydanozu, safranı, defne yaprağını ve suyu tencereye ekleyin. Tuzunu baharatını da ayarlayın ve kaynamaya bırakın.

Anahtar Kelimeler: Fransız Usulü Balık Haşlama tarifi, Fransız Usulü Balık Haşlama nasıl hazırlanır, Fransız Usulü Balık Haşlama nasıl yapılır, Fransız Usulü Balık Haşlama yemek tarifi, Fransız Usulü Balık Haşlama yapılışı