Tavuk Kanadı Izgara

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 kg tavuk kanadı
1/2 çay bardağı ayçiçek yağı
2 çorba kaşığı domates püresi
1 tatlı Kaşığı KırmızıToz biber
1 tatlı yada çay kaşığı kekik (arzuya göre)
tuz

(6 kişilik)




HAZIRLANIŞI

Malzemelerin hepsini ve tavuk kanatlarını bir kaba koyup, karıştırın. Yaklaşık yarım saat bekletin.Izgara şişine dizip pişirin. (fırına da verilebilir.) Yanında domates ve biber ızgarayla servis yapın.

AYŞE ATAKAN' a teşekkür ederiz.

AFIYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Tavuk Kanadı Izgara tarifi, Tavuk Kanadı Izgara nasıl hazırlanır, Tavuk Kanadı Izgara nasıl yapılır, Tavuk Kanadı Izgara yemek tarifi, Tavuk Kanadı Izgara yapılışı