İtalyan Salatası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: İtalyan Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

3adet havuç
3adet patates
1bardak iç bezelye
10 dilim jambon
50gr. füme dil
10 adet kornişon turşu
Yarım su bardağı mayonez
Tuz




HAZIRLANIŞI

Havuçların kabuklarını temizleyip, bezelye iriliğinde doğrayın. Patateslerin kabuğunu soyduktan sonra onları da bezelye iriliğinde doğrayın. Ayrı ayrı kaplarda sıcak su ile bezelyeleri, havuçları ve patatesleri yumuşayana kadar haşlayın. Suyunu süzerek düz bir salata tabağına aktarın soğusunlar. Jambon ve füme dilini ince uzun dilimler halinde doğrayın. Sebzelerin üzerine ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Küçük doğranmış kornişon turşu ve mayonezle karıştırarak servis yapın.

Anahtar Kelimeler: İtalyan Salatası tarifi, İtalyan Salatası nasıl hazırlanır, İtalyan Salatası nasıl yapılır, İtalyan Salatası yemek tarifi, İtalyan Salatası yapılışı