İtalyan Usulü Yahni

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: İtalyan Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

500gr yağsız sığır eti
500gr yağsız kuzu eti
2diş sarımsak
1adet soğan
3adet patates
1adet küçük kereviz
3adet sivribiber
1kaşık salça
1kaşık tereyağı
4kaşık sıvıyağ
1bardak kırmızı şarap
maydanoz
kırmızıbiber
karabiber
tuz




HAZIRLANIŞI

Etleri kuşbaşı doğrayarak yıkayın. Sebzeleri doğrayarak hazır edin, bir tencere içinde yağları kızdırın soğan ve eti kavurun, salçayı sulandırıp karıştırın. Diğer sebzeleri de ilave edin, suyunu, tuzunu, baharatını ayarlayıp şarabı da katın ve kaynamaya bırakın. Patatesleri çabuk pişeceğinden en sona ilave edin, onlar da yumuşayınca ocaktan alın.

Anahtar Kelimeler: İtalyan Usulü Yahni tarifi, İtalyan Usulü Yahni nasıl hazırlanır, İtalyan Usulü Yahni nasıl yapılır, İtalyan Usulü Yahni yemek tarifi, İtalyan Usulü Yahni yapılışı