Limonlu Tavuk

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

4 adet tavuk göğüs
2 adet limon
1adet soğan
1kutu krema
1kaşık margarin
kaşar peyniri
kırmızı biber




HAZIRLANIŞI

Tavuk göğüslerini teflon tavada çift taraflı pişirin. Limonların kabuklarını rendeleyin. Soğanı ince kıyın, bir tava içinde margarinle beraber kavurun, soğanın rengi dönünce buraya limon kabuklarını ilave edip, 1-2 karıştırın. Buraya kremayı ekleyin, kısık ateşte 5 dk pişirin. Kızaran tavuk biftekleri borcama koyup üstüne hazırlamış olduğunuz sosu gezdirin. En üstüne de kaşar peyniri ve kırmızıbiber konup fırında üstleri kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Limonlu Tavuk tarifi, Limonlu Tavuk nasıl hazırlanır, Limonlu Tavuk nasıl yapılır, Limonlu Tavuk yemek tarifi, Limonlu Tavuk yapılışı