Viyana Pastası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Avusturya Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1paket margarin
4bardak un
1adet yumurta sarısı
3kaşık yoğurt
1paket vanilya
1paket kabartma tozu
1çay bardağı şeker
Üzerine 1paket vanilyalı puding
süt
2adet kivi
10 adet çilek
üzüm
muz




HAZIRLANIŞI

Unu eleyip kabartma tozuyla karıştırın. Bir kap içinde margarin, yumurta sarısı, yoğurt, şeker ve vanilyayı çırpın. Unu ilave ederek hamur yapın. Kullanacağınız kalıbı yağlayın ve hamuru içine dökün. 170derecede 20dk kızartın. Vanilyalı pudingi hazırlayın. Meyveleri yıkayıp dilimleyin. Puding ve hamur soğusun. Hamuru kalıptan çıkarın ve pudingi her tarafına yedirin. Meyve dilimlerini dizin. Üzümleri serpin. Buzdolabında soğumaya bırakın. Soğuk olarak servis edin.

Anahtar Kelimeler: Viyana Pastası tarifi, Viyana Pastası nasıl hazırlanır, Viyana Pastası nasıl yapılır, Viyana Pastası yemek tarifi, Viyana Pastası yapılışı