Sebzeli Piliç

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet tavuk
1bardak taze fasulye
1bardak taze ayıklanmış bamya
1adet iri doğranmış soğan
3adet küp doğranmış küçük domates
1 küp doğranmış yeşil kabak
2adet dilimlenmiş yeşil biber
1 bardak su
Karabiber
Tuz




HAZIRLANIŞI

Tavuğu büyük parçalara bölün. Biberi, soğanı ve diğer sebzeleri bir güveç kabına yerleştirip tavuk parçalarını da bu malzemenin üzerine ekleyin. Tuz ve karabiber de ilave edip 160derceli fırında ağzı kapalı olarak, 1 saat kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Anahtar Kelimeler: Sebzeli Piliç tarifi, Sebzeli Piliç nasıl hazırlanır, Sebzeli Piliç nasıl yapılır, Sebzeli Piliç yemek tarifi, Sebzeli Piliç yapılışı