Tarçınlı Keşkek

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1bardak aşurelik buğday
200gr kuzu eti(gerdan)
1adet soğan
1kaşık tereyağı
1çay kaşığı tarçın
tuz




HAZIRLANIŞI

Eti ve buğdayı ayrı tencereler içinde haşlayın. Haşladığınız eti didin, buğday da yumuşayınca suyunu süzün. Soğanı doğrayıp kızdırdığınız yağ içinde 1-2dk kavurup üzerine et ve buğdayı ilave edip bunlar özleşene kadar karıştıra karıştıra pişirin. Servis ederken tarçın serpin.

Anahtar Kelimeler: Tarçınlı Keşkek tarifi, Tarçınlı Keşkek nasıl hazırlanır, Tarçınlı Keşkek nasıl yapılır, Tarçınlı Keşkek yemek tarifi, Tarçınlı Keşkek yapılışı