Kestaneli Pilav

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

250 gr kestane
4 su bardağı su
tavuk veya etsuyu
2 su bardağı pirinç
iki çorba kaşığı tereyağ
tuz




HAZIRLANIŞI

Kestaneleri dağılmayacak kadar haşlayın. iç ve dış kabuklarını soyup fındık iriliğinde doğrayın. İki su bardağı bardak pirinç, dört su bardağı su ve tuzla bir pilav hazırlayın. Pilav suyunu çekince doğranmış kestaneleri katıp, beraberce demlendirin. Biraz kanştırıp, servis yapın.

AFIYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Kestaneli Pilav tarifi, Kestaneli Pilav nasıl hazırlanır, Kestaneli Pilav nasıl yapılır, Kestaneli Pilav yemek tarifi, Kestaneli Pilav yapılışı