tuzlu poğça
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1 PAKET  MARGARİN 
YARIM ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
YARIM ÇAY BARDAĞI YOĞURT
1 YUMURTA
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 ÇAY KAŞIĞI MAHLEP
ALDIĞI KADAR UN
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
HAZIRLANIŞI
BÜTÜN MALZEMEYİ KARIŞTIRIP  CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE TOPLAR YAPIN TEPSİYE DİZİN  ÜZERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜN  170 DERECELİK FIRINDA PİŞİRİN .NOT İCERİSİNE PEYNİRDE KULANABİLİRSİNİZ.
                  AFİYET  OLSUN )
					Anahtar Kelimeler: tuzlu poğça tarifi, tuzlu poğça nasıl hazırlanır, tuzlu poğça nasıl yapılır, tuzlu poğça yemek tarifi, tuzlu poğça yapılışı