TAVUKLU MANTAR SOTE

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1KİLO TAVUK GÖYÜS ETİ.1KİLO KÜLTÜR MANTARI.2ADET KURU SOGAN 2ADET ÇARLISTON YEŞİL BİBER.KİMYON KARA BİBER TUZ 1 KAŞIK SALCA




HAZIRLANIŞI

MANTARLARI KÜPKÜP DOGRAYIN İYİCE PİŞİRİN DİGER TARAFTA TAVUK ETİNİ KÜP KÜP DOGRAYIP TAVADA KAVRULMAYA BIRAKIN MANTARLAR HAŞLANDIKTAN SONRA TAVUK ETİNİN ÜSTÜNE DÖKÜN SOGANLARI DA KÜÇÜK KÜÇÜK DOGRARIP AZIRLADIGINIZ KARISIMIN ÜSTÜNE BOŞALTIN KİM YON VE KARA BİBERİ İLAVE EDİN SALCAYI DA KOYUN 1CAY BARDAGI YAG VE SU İLAVE EDİN PİŞMEYE BIRAKIN 15 DAKİKADA PİŞECEKTİR AFİYET OLSUN .SAYGILARIMLA GÜLO..............

Anahtar Kelimeler: TAVUKLU MANTAR SOTE tarifi, TAVUKLU MANTAR SOTE nasıl hazırlanır, TAVUKLU MANTAR SOTE nasıl yapılır, TAVUKLU MANTAR SOTE yemek tarifi, TAVUKLU MANTAR SOTE yapılışı