YOĞURTLU AÇMA

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT
1 PAKET MAYA
1 PAKAT KABARTMA TOZU
2 SU BARDAĞI UN
SIVI YAĞ
TAVA




HAZIRLANIŞI

YOĞURT,MAYA,KABARTMA TOZU,UN. KARIŞTIR HAMUR YAP BİR YERDE İYİCE AÇ EŞİT ÖLÇÜLERDE BÖL TAVAYI OCAĞA KOY YAĞI DÖK HAMURLARI KIZART KABARACAKLAR VE KIZARICAKLAR İÇLERİ BOŞ OLUCAK





NOT/ TADI MÜKEMMEL OLUYO

Anahtar Kelimeler: YOĞURTLU AÇMA tarifi, YOĞURTLU AÇMA nasıl hazırlanır, YOĞURTLU AÇMA nasıl yapılır, YOĞURTLU AÇMA yemek tarifi, YOĞURTLU AÇMA yapılışı