YOĞURTLU AÇMA
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 3
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT     
1 PAKET MAYA
1 PAKAT KABARTMA TOZU
2 SU BARDAĞI UN
SIVI YAĞ
TAVA
HAZIRLANIŞI
YOĞURT,MAYA,KABARTMA TOZU,UN. KARIŞTIR HAMUR YAP BİR YERDE İYİCE AÇ  EŞİT ÖLÇÜLERDE BÖL  TAVAYI OCAĞA KOY YAĞI DÖK  HAMURLARI KIZART  KABARACAKLAR VE KIZARICAKLAR İÇLERİ BOŞ OLUCAK
                                                NOT/                   TADI MÜKEMMEL OLUYO
					Anahtar Kelimeler: YOĞURTLU AÇMA tarifi, YOĞURTLU AÇMA nasıl hazırlanır, YOĞURTLU AÇMA nasıl yapılır, YOĞURTLU AÇMA yemek tarifi, YOĞURTLU AÇMA yapılışı