Tulumba Tatlısı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

4 yumurta
1 yemek kaşığı tereyağ
2 bardak su
az miktarda tuz
alabildiği kadar un
ŞERBETİ İÇİN
3 bardak su
3 bardak şeker




HAZIRLANIŞI

Bir tencereye su ve bir kaşık tereyağ koyulur.Kaynayınca un eklenip sararana kadar unla karıştırılır.Hamur haline geldikten sonra geniş bir tepside soğumaya bırakılır.Soğuduktan sonra 4 yumurta kırılır.Yumurta ile hamur iyice yoğurulur.

Anahtar Kelimeler: Tulumba Tatlısı tarifi, Tulumba Tatlısı nasıl hazırlanır, Tulumba Tatlısı nasıl yapılır, Tulumba Tatlısı yemek tarifi, Tulumba Tatlısı yapılışı