BEYAZ LAHANA KAVURMA

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 Kg beyaz lahana
3 adet orta büyüklükte patates
2 yumurta
kekik
1 adet soğan
tuz




HAZIRLANIŞI

lahanalar ince ince doğranır ve haşlanır. suyunu süzüp avucunuzun içinde suyunu sıkın. Patatesi rendeleyip ayrı bir kapta haşlayınvve iyice suyunu süzün. Tavaya yeterince yağ koyup soğanı kavurup lahanaları ve patatesi ekleyin ve bir müddet kavurun sonra üzerine yumurtayı kırıp, tuz ve kekiyi ekleyerek bir miktar daha kavurun

afiyet olsun.

Anahtar Kelimeler: BEYAZ LAHANA KAVURMA tarifi, BEYAZ LAHANA KAVURMA nasıl hazırlanır, BEYAZ LAHANA KAVURMA nasıl yapılır, BEYAZ LAHANA KAVURMA yemek tarifi, BEYAZ LAHANA KAVURMA yapılışı