Etli Salata

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

250gr sığır eti
2adet patates
1adet domates
2dal marul
1adet soğan
1fincan zeytinyağı
1kaşık sirke
karabiber
tuz




HAZIRLANIŞI

Sığır etini bir tencerede soğanlı su içinde yumuşayana kadar haşlayın, tuzunu ayarlayın. Patatesleri de ayrı bir kapta haşlayın. Pişen eti küçük dilimlere bölüp bir servis tabağına yerleştirin. Üzerine doğradığınız patates ve domatesi koyun. Yıkadığınız marul yapraklarını çok ince kıyarak tabağa ekleyin. bir kasede zeytinyağı, sirke, az tuz ve karabiberi çırpın; tabaktakilerin üzerine gezdirip iyice karıştırın ve servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Etli Salata tarifi, Etli Salata nasıl hazırlanır, Etli Salata nasıl yapılır, Etli Salata yemek tarifi, Etli Salata yapılışı