Ispanaklı mantar

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2 bağ ıspanak
200 gr mantar
1 adet havuç
2 diş sarımsak
tuz
karabiber
limon suyu




HAZIRLANIŞI

Önce mantarları ve havucu doğrayın ve dövülmüş sarımsakla birlikte az miktarda yağ ile kavurun. Bir tarafta temizleyip doğradığınız ıspanağı da ekleyin. 10-15 dakika kadar kavrulunca içerisine tuz, limon suyu ve biraz karabiber ekleyin. 1-2 dakika daha pişirin ve servis yapın.


AFİYET OLSUN !

Meltem Büyüknacar'a teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Ispanaklı mantar tarifi, Ispanaklı mantar nasıl hazırlanır, Ispanaklı mantar nasıl yapılır, Ispanaklı mantar yemek tarifi, Ispanaklı mantar yapılışı