Sebzeli sac kavurma

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

MALZEMELER

½ kg kırmızı yağsız kuş başı et
2 baş soğan
2 diş sarmısak
1 adet havuç
1 su bardağı sıvı yağ
2 domates
1 adet patlıcan
2 adet patates




HAZIRLANIŞI

Önce soğanları yağda pembeleşinceye kadar kavurun, hemen ardından etleri de kavurun sonra sebzeleri ekleyin ve kavurma işlemi bitince 1 bardak salçalı su ilave edin yalnız salçalı suya bir çay bardağı süt ilave edilirse daha lezzetli olur.


AFİYET OLSUN !

Celal Coşkun'a teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Sebzeli sac kavurma tarifi, Sebzeli sac kavurma nasıl hazırlanır, Sebzeli sac kavurma nasıl yapılır, Sebzeli sac kavurma yemek tarifi, Sebzeli sac kavurma yapılışı