Mantar sote

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

500gr. mantar
2 adet soğan
4 diş sarımsak
2 adet domates
2 adet çarliston biber
1 çay bardağı zeytinyağı
tuz
karabiber
kekik




HAZIRLANIŞI

Yağı tencereye koyun, soğan, sarımsak, domates ve biberi ekleyin. Pembeleşinceye kadar kavurun. Daha sonra mantarı doğrayın ve tencereye atın. Birkaç kez döndürdükten sonra bir çay bardağı su ekleyerek 25 dakika pişirin. İnmesine yakın, isteğe bağlı kekik veya karabiber ekleyebilirsiniz.



AFİYET OLSUN !

Rabia Balcıdağ'a teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Mantar sote tarifi, Mantar sote nasıl hazırlanır, Mantar sote nasıl yapılır, Mantar sote yemek tarifi, Mantar sote yapılışı