Muzlu yalancı tavuk göğsü

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 kg süt
2 adet muz
1,5 bardak toz şeker
2 fincan un
1 vanilya
1 paket kakaolu piknik bisküvi




HAZIRLANIŞI

Sütü derin bir tencereye boşaltın, içine unu, şekeri ve vanilyayı ekleyin. Karışımı ağır ateşte karıştırarak pişirin. Koyu muhallebi kıvamına gelince ateşten alıp, mikser ile iyice çırpın. Daha sonra herhangi bir tepsiye bisküvileri dizin. Dizdiğiniz bisküvilerin üstüne muhallebiyi boşaltın. Soğuduktan sonra kareler halinde kesin. Muzları salatalıkları böler gibi ince inci bölün. Böldüğünüz muzları karelerin köşesine koyup spatula ile kapatın


AFİYET OLSUN !

Aynur Kodal'a teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Muzlu yalancı tavuk göğsü tarifi, Muzlu yalancı tavuk göğsü nasıl hazırlanır, Muzlu yalancı tavuk göğsü nasıl yapılır, Muzlu yalancı tavuk göğsü yemek tarifi, Muzlu yalancı tavuk göğsü yapılışı