Arnavut cigerli bulgur pilavi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Fransız Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1/2 kg ciğer
1/2 kg bulgur
Bir su bardağı kırmızı şarap
6 su bardağı su
Kimyon, karabiber, acı pul biber
Maydanoz
3 adet domates
2 baş soğan
1 adet patetes
2 diş sarımsak




HAZIRLANIŞI

Hepsini bir tencereye koyun kaynatın.
Ciğeri kavurduktan sonra kaynatmış olduğunuz karışımı içine katıp kavurun.
Sonra yoğurtla servise yapın.



AFIYET OLSUN!

Serdar Usta'ya teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Arnavut cigerli bulgur pilavi tarifi, Arnavut cigerli bulgur pilavi nasıl hazırlanır, Arnavut cigerli bulgur pilavi nasıl yapılır, Arnavut cigerli bulgur pilavi yemek tarifi, Arnavut cigerli bulgur pilavi yapılışı