Gülserenin yumos açmasi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

BİR BARDAK SIVI YAG
BIR PAKET YAŞ MAYA
IKI ÇORBA KAŞIGI TUZ
IKI BUÇUK ÇORBA KAŞIGI ŞEKER
BİR BARDAK SU
BİR YUMURTA
ALDIGI KADAR UN




HAZIRLANIŞI

MAYAYI ILIK SUDA AÇ DİGER MALZEMELERİ EKLE YOGUR ELE YAPIŞMAYACAK AMA YUMUŞAK OLACAK KIVAMA GELİNCE ÜZERİNE NEMLİ BİR BEZ ÖRTÜP KABARMASINI BEKLE DOMATES BÜYÜKLÜGÜNDE PARÇALAR ALIPİÇİNE PARMAK UCUYLA ÇOK AZ MARGARİN KOY YUVARLAYIP TEPSİYE KOY HEPSİNİ BU ŞEKİLDE YAPTIKTAN SONRA AÇMA ŞEKLİ VERİP TEPSİYE DİZ ÜSTÜNE YUMURTA SARISI SÜR 180 DERECEDE ÜSTÜ KIZARANA DEK PİŞİR.



AFIYET OLSUN!

Gulseren Ozcan'a teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Gülserenin yumos açmasi tarifi, Gülserenin yumos açmasi nasıl hazırlanır, Gülserenin yumos açmasi nasıl yapılır, Gülserenin yumos açmasi yemek tarifi, Gülserenin yumos açmasi yapılışı