Rulo Kadayıf Tatlısı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

margarin
1 adet yufka
1 su bardağı toz şeker
250 gr ıslak kadayıf
1 su bardağı ceviz içi

Şurup mazlemesi

1/2 limon
4 su bardağı su
4 su bardağı toz şeker




HAZIRLANIŞI

Margarini eritin, yufkayı yağlayıp enine üçe bölün. Üzerine ıslak kadayıfı yayın ve erimiş margarin ile ıslatıln, dövülmüş ceviz ve toz şeker serpin. Yufkaları rulo şeklinde sarıp, baklava gibi verev keserek tepsiye dizip, fırına verin. Hazırladığınız ılık şurubu, kızarmış tatlının üzerine döküp, servis yapın.

AFIYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Rulo Kadayıf Tatlısı tarifi, Rulo Kadayıf Tatlısı nasıl hazırlanır, Rulo Kadayıf Tatlısı nasıl yapılır, Rulo Kadayıf Tatlısı yemek tarifi, Rulo Kadayıf Tatlısı yapılışı