Salamlı Kanepe

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

5 dilim francala ekmeği
l tatlı kaşığı hardal
1 adet kornişon
5 dilim salam
40 gr tereyağ




HAZIRLANIŞI

Tereyağını ezip macun kıvamına getirin, hardalı da ilave edip iyice karıştırın. Ekmek dilimlerinin sert kenarlarını kesip çıkarın ve dört eşit parçaya bölün, karşımı üzerlerine sürün. Salam dilimlerini de dörde bölün ve ekmeklerin üzerine koyun. Kornişonu küçük halka şeklinde dilimleyin ve salamların üzerine yerleştirip servis yapın.

AFIYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Salamlı Kanepe tarifi, Salamlı Kanepe nasıl hazırlanır, Salamlı Kanepe nasıl yapılır, Salamlı Kanepe yemek tarifi, Salamlı Kanepe yapılışı