Kağıtta Biftek

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 kilo biftek
2 diş sarımsak
Az tuz ve karabiber
1 tatlı kaşığı kekik
2 adet domates
1 kutu mantar
1 paket dilim çedar
2 yemek kaşığı tereyağı
Yarım limon suyu




HAZIRLANIŞI

Sarımsak hafifçe dövülür. Tuz, karabiber ve sarımsak karıştırılarak herbir et bu karışımla hafifçe ovulur. Etler tek tek folyo kağıdına konulur. Herbirinin üzerine halka olarak dilimlenmiş domates, kekik, limonlu suda 1-2 taşım kaynatılıp suyu süzüldükten sonra ince kıyılmış mantar, birer dilim çedar ve fındık kadar tereyağı konulup herbir folyonun ağzı kapatılıp paket haline getirilerek 180 derece fırında 40 dakika kadar pişirilir.




AFIYET OLSUN!

Anahtar Kelimeler: Kağıtta Biftek tarifi, Kağıtta Biftek nasıl hazırlanır, Kağıtta Biftek nasıl yapılır, Kağıtta Biftek yemek tarifi, Kağıtta Biftek yapılışı