Yoğurtlu kabak salatası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 kg. kabak
3-4 kaşık süzme yoğurt
nane
tuz
sarımsak
dereotu
3 kaşık zeytinyağ
pul biber
1 bardak ceviz




HAZIRLANIŞI

Kabakları ayıklayın, yıkayın ve rendeleyin. Yoğurt, nane, tuz, sarımısak, dereotu ve iri kıyılmış ceviz eklenip iyice karıştırın. Bir kasenin içinde zeytinyağı ve kırmızı pul biber karıştırın. Kabakları servis tabağına alıp üzerlerini biberli yağ ile süsleyin.


AFİYET OLSUN !

Ayşe Şişik'e teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Yoğurtlu kabak salatası tarifi, Yoğurtlu kabak salatası nasıl hazırlanır, Yoğurtlu kabak salatası nasıl yapılır, Yoğurtlu kabak salatası yemek tarifi, Yoğurtlu kabak salatası yapılışı