Ispanaklı şinitzel

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Avusturya Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

4 adet dövülmüş piliç göğsü
200 gr ıspanak
2 adet yumurta
1 fincan un
1 su bardağı sıvı yağ
1,1/2 çay bardağı mayonez
½ demet maydanoz
tuz
karabiber




HAZIRLANIŞI

Yumurtaları derin bir kaba kırdıktan sonra tuz ve karabiberi ekleyin. Piliç göğsünü önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayın. Kızdırılmış sıvı yağda kızartın. Ispanakları ve maydanozu yıkayın, ince ince doğradıktan sonra haşlayın. Mayonezi ıspanaklarla karıştırın. Servis tabağına aldığınız şinitzellerin üzerine ıspanaklı sosu dökerek servis yapın.


AFİYET OLSUN !

Anahtar Kelimeler: Ispanaklı şinitzel tarifi, Ispanaklı şinitzel nasıl hazırlanır, Ispanaklı şinitzel nasıl yapılır, Ispanaklı şinitzel yemek tarifi, Ispanaklı şinitzel yapılışı