Mantar Güveç

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

500gr kültür mantarı, 1adet soğan, 2adet domates, 3adet yeşilbiber, tuz, kekik, sıvıyağ, 100gr rendelenmiş kaşar peyniri




HAZIRLANIŞI

Mantarları yıkayıp süzün ve iri doğrayın. Soğan domates ve biberi de doğrayın. Önce soğanı kavurun sonra mantarı kavurun. Ardından biberi ekleyin biraz daha kavurduktan sonra domatesi ilave edin. Bu karışımı güveç içine alın üzerine kaşar peynirini ve kekiği serpin. 180derecede 10dk pişirin.

Anahtar Kelimeler: Mantar Güveç tarifi, Mantar Güveç nasıl hazırlanır, Mantar Güveç nasıl yapılır, Mantar Güveç yemek tarifi, Mantar Güveç yapılışı