Sebzeli Kanaloni

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 4

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

15yaprak lazanya hamuru, 1adet kabak, 1adet havuç, 1adet kırmızı biber, 1adet soğan, 1kaşık un, 2,5bardak süt, 100gr rendelenmiş kaşar peyniri, sıvıyağ, tuz-karabiber, su




HAZIRLANIŞI

Bir tencere içinde su kaynatın yağ ve tuz ekleyin; bu suyun içinde lazanya hamurlarını haşlayıp süzün. Sebzeleri yıkayıp doğrayın ve hepsini yağda kavurun. Lazanya yapraklarını tezgaha serin, içine harçtan koyun ve sigara böreği gibi sarıp yağlanmış tepsiye dizin. Ayrı bir tava içinde yağda unu kavurun üzerine soğuk süt döküp karıştırın. İyice çırpın. Bu sosu lazanya hamuruna döküp üzerlerine karabiber serpin. En sona kaşar peyniri serpin ve 170derecede kızartın.

Anahtar Kelimeler: Sebzeli Kanaloni tarifi, Sebzeli Kanaloni nasıl hazırlanır, Sebzeli Kanaloni nasıl yapılır, Sebzeli Kanaloni yemek tarifi, Sebzeli Kanaloni yapılışı