Tavuklu Şehriye Pilavı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 adet tavuk göğsü
2 adet yemek kaşığı margarin
1 adet çarliston biber
1 yemek kaşığı biber salçası
1,5 su bardağı arpa şehriye
tuz




HAZIRLANIŞI

Önce biberleri ince ince doğrayın.Tavuk göğsünü küp küp kesin. Margarini bir kapta eritip içine salçayla beraber kavurun. Sonra biberleri ve tavukları koyup kızartın.

AFİYET OLSUN !

EVRA GÜZEL’e teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Tavuklu Şehriye Pilavı tarifi, Tavuklu Şehriye Pilavı nasıl hazırlanır, Tavuklu Şehriye Pilavı nasıl yapılır, Tavuklu Şehriye Pilavı yemek tarifi, Tavuklu Şehriye Pilavı yapılışı