Bomonti Kebap

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

4 parça dana rosto haşlanmış
1 kg patates
200 gr taze kaşar
2 adet yumurta
yeşil biber
domates




HAZIRLANIŞI

Haşlanmış patatesleri ve rendelenmiş kaşarı iyice yoğurup hamur hazırlanır, dörde bölüp açılır içine rosto konulur ve yumurtalanıp kızgın yağa atılır sıcak veya soğuk servis yapılır domates, biber garnitür olarak kullanılır.

AFİYET OLSUN !

METİN TAŞ’a teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Bomonti Kebap tarifi, Bomonti Kebap nasıl hazırlanır, Bomonti Kebap nasıl yapılır, Bomonti Kebap yemek tarifi, Bomonti Kebap yapılışı