Taze Barbunya Pilaki

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

½ kg taze barbunya içi, 2adet soğan, 3adet domates, 3adet yeşilbiber, 1adet küp şeker, tuz, 1çaybardağı zeytinyağı




HAZIRLANIŞI

Barbunyaları haşlayın. Soğan ve biberleri doğrayın, domatesleri rendeleyin. Bir tencere içinde yağı kızdırıp soğan ve biberleri kavurun. Rende domatesi katın, 2dk karıştırıp barbunyayı ekleyin. Tuzu, şekeri ve yeteri kadar suyu ilave edip pişmeye bırakın.

Anahtar Kelimeler: Taze Barbunya Pilaki tarifi, Taze Barbunya Pilaki nasıl hazırlanır, Taze Barbunya Pilaki nasıl yapılır, Taze Barbunya Pilaki yemek tarifi, Taze Barbunya Pilaki yapılışı