Çoban Kavurma

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg kuşbaşı et, 2adet soğan, 1kaşık margarin, 2diş sarımsak, kekik, tuz




HAZIRLANIŞI

Margarini eritin, et, bütün soğan ve sarımsakları kavurun. Et suyunu salıp çekince baharat katın, kısık ateşte suyu bitene kadar pişirin. Soğanları ayırıp servis edin.

Anahtar Kelimeler: Çoban Kavurma tarifi, Çoban Kavurma nasıl hazırlanır, Çoban Kavurma nasıl yapılır, Çoban Kavurma yemek tarifi, Çoban Kavurma yapılışı