Köfteli Pilav

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2bardak pirinç, 200gr köftelik kıyma, 1dilim bayat ekmek içi, 3bardak su, 1,5kaşık margarin, tuz, sıvıyağ




HAZIRLANIŞI

Pirinci ıslayın. Kıymayı bir kaba alın, bayat ekmeği ıslatın ve suyunu iyice sıkın. Kıymaya ekmeği ve baharat koyup yoğurun. Fındık büyüklüğünde köfteler hazırlayın, kızgın yağda kızartın. Pilavı usulüne göre pişirin, servis tabağına alın. Üzerini hazırladığınız köftelerle süsleyip servis edin.

Anahtar Kelimeler: Köfteli Pilav tarifi, Köfteli Pilav nasıl hazırlanır, Köfteli Pilav nasıl yapılır, Köfteli Pilav yemek tarifi, Köfteli Pilav yapılışı