Kağıt Kebabı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg az yağlı kıyma, 2demet maydanoz, 1baş sarımsak, 2adet taze kırmızıbiber, 3adet domates, 6adet yeşilbiber, kırmızı toz biber, yenibahar, tuz




HAZIRLANIŞI

Et 2kere çekilmiş olsun. Kıymayı dövülmüş sarımsak, ince kıyılmış maydanoz, robotta kıyılmış kırmızıbiber ve baharat ile yoğurun. İnce köfteler hazırlayın. Yağlı kağıt içine koyduğunuz köftelere halka şeklinde domates ve iri doğranmış biberleri ekleyin. Üzerini kapatarak 180dereceli fırına verin. Fırından alınca kağıttan çıkarın ve servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Kağıt Kebabı tarifi, Kağıt Kebabı nasıl hazırlanır, Kağıt Kebabı nasıl yapılır, Kağıt Kebabı yemek tarifi, Kağıt Kebabı yapılışı