Cağırtlak Kebabı (Antep)

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

300gr kuzu ciğeri, 50gr ciğer yağı, 1demet maydanoz, 3adet soğan, kırmızıbiber, karabiber, tuz, sumak ekşisi




HAZIRLANIŞI

Ciğer ve yağı kuşbaşı doğrayın harı geçmiş ateş üzerinde pişirin. Pişenleri tabağa alıp tuz serpin. Soğanları halka şeklinde doğrayın, maydanozu ince ince kıyın, sumak ekşisi, kırmızıbiber, tuz ekleyerek karıştırın. Tüm bunları ciğer ile beraber servis edin.

Anahtar Kelimeler: Cağırtlak Kebabı (Antep) tarifi, Cağırtlak Kebabı (Antep) nasıl hazırlanır, Cağırtlak Kebabı (Antep) nasıl yapılır, Cağırtlak Kebabı (Antep) yemek tarifi, Cağırtlak Kebabı (Antep) yapılışı