Zeytinyağlı Çalıfasulyesi

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg çalı fasulyesi, 1adet iri soğan, 2adet domates, 6bardak su, tuz




HAZIRLANIŞI

Fasulyeleri ayıklayarak uzunlamasına kıyın. Soğanı, domatesi doğrayın. Yağı kızdırın soğan, domates ve fasulyeleri kavurun. 1fincan da su katarak 20dk ara ara karıştırarak pişirin. Fasulyenin rengi dönünce içine 6bardak daha sıcak su katın ve kapağını kapatarak kısık ateşte pişirin. Suyunu çeksin.

Anahtar Kelimeler: Zeytinyağlı Çalıfasulyesi tarifi, Zeytinyağlı Çalıfasulyesi nasıl hazırlanır, Zeytinyağlı Çalıfasulyesi nasıl yapılır, Zeytinyağlı Çalıfasulyesi yemek tarifi, Zeytinyağlı Çalıfasulyesi yapılışı