Kabak Mücver

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg kabak, 2demet taze soğan, 1demet dereotu, 5adet yumurta, 1bardak un, 75gr margarin, rendelenmiş kaşar peyniri, sıvıyağ, tuz




HAZIRLANIŞI

Kabakların kabuklarını soyup rendeleyin. Soğan ve dereotunu kıyın, kabaklara katın. Yumurtaları çırpın, un ile beraber kabaklara katıp yoğurun. Az tuz ekleyin. Kabaklar sulanmamalı. Kaşar peynirini de karıştırarak bir tava içinde kaşık kaşık alarak kızartın.

Anahtar Kelimeler: Kabak Mücver tarifi, Kabak Mücver nasıl hazırlanır, Kabak Mücver nasıl yapılır, Kabak Mücver yemek tarifi, Kabak Mücver yapılışı