Kızarmış Piliç

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet piliç, 1adet limon, 1demet maydanoz, 1kaşık margarin, tuz




HAZIRLANIŞI

Tavuğu tütsüleyip yıkayın. Dışın limon suyu ile ovarak tuz serpin, içine maydanoz yerleştirin. Bir tencere içine koyduğunuz tavuğu kısık ateşe alın. 1kaşık margarin ilave edin. Kapağını kapatarak pişmeye bırakın. Suyunu salıp çeksin. Pişen tavuğunuzu yanında garnitür ile servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Kızarmış Piliç tarifi, Kızarmış Piliç nasıl hazırlanır, Kızarmış Piliç nasıl yapılır, Kızarmış Piliç yemek tarifi, Kızarmış Piliç yapılışı